Korķa aizbāžņi SELO2 44x24mm negāzētiem vīniem
Cork MinistryCS4424S2
- lēts sūtījums!
- ātra piegāde!
In stock
0,42 EUR for 100 gab.
(incl. VAT)
Ekonomisks
Dabisks
Izturīgs
Elegants
Ūdensnecaurlaidīgs
Efektīvs
SELO1 un SELO2 korķi ir ideāli piemēroti mierīgiem vīniem. Ja jums ir vīni, kuriem nav nepieciešama ilgstoša novecošana, šie korķi ir jūsu labākā izvēle. Tie īpaši labi der jauniem baltvīniem un sarkanvīniem.
SELO korķi ir izgatavoti no dabīgā korķa gabaliņiem, kas iegūti no korķozola mizas. Tas ir atjaunojams un videi draudzīgs materiāls. Dabīgais korķis, kas tiek izmantots šo korķu ražošanā, ir pilnībā drošs vīnam un nesatur ne pārstrādātus materiālus, ne ĢMO.
Abiem modeļiem, SELO1 un SELO2, izmēri ir 44 × 24 mm.
Pirmajā acu uzmetienā, galvenā atšķirība ir to izskatā. SELO1 ir cilindriskāks ar taisnām malām, kamēr SELO2 ir vairāk noapaļots augšpusē un apakšpusē.
SELO1 un SELO2 atšķiras arī dažos tehniskos aspektos:
TCA (trihloroanizols) ir savienojums, kas dažreiz izraisa korķa garšu vīnā. Tas ir pilnīgi nekaitīgs veselībai, bet tas var dot vīnam nelielu korķa piegaršu. Noteikums ir vienkāršs – jo zemāks ir TCA līmenis korķī, jo mazāks risks, ka vīns uzņems šo garšu. Visi mūsu vīna korķi ir rūpīgi pārbaudīti attiecībā uz TCA klātbūtni.
Absolūti! Dabīgais korķis ļauj vīnam nedaudz elpot, kas palīdz tam attīstīties, nobriest un iegūt bagātāku garšu. Plastmasas korķi pilnībā bloķē gaisa cirkulāciju. Ja vēlaties, lai jūsu vīns garšo vislabāk, dabīgais korķis ir labākā izvēle.
Turklāt, dabīgais korķis neietekmē jūsu veselību negatīvi. Tas neievada vīnā ķīmiskos savienojumus, kas dažkārt var rasties no plastmasas korķiem.
Labāk tos uzglabāt horizontāli, lai korķis paliktu mitrs un neizžūtu. Ideālā gadījumā, vīns jāuzglabā vēsā un tumšā vietā temperatūrā no 10 līdz 15°C. Turklāt, mitrumam jābūt ap 70%. Tas nodrošina, ka dabīgais korķis ilgstoši paliek labā stāvoklī.
Dabīgais korķis nepūst – tam ir antibakteriālas īpašības un tas ir izturīgs pret mitrumu.
Nē, dabīgais korķis nedrupst. Tas ir elastīgs un perfekti noslēdz pudeli, saglabājot savas īpašības ilgstoši.
Lai nodrošinātu vislabākos apstākļus, neaizmirstiet uzglabāt pudeles horizontāli – tas ļauj korķim palikt saskarē ar vīnu, saglabājot to mitru un neļaujot izžūt vai drupt.
Dabīgais korķis izceļ labāko no vīna. Atšķirībā no plastmasas, kas var mainīt garšu un neļauj tam elpot, korķis rūpējas par vīnu kā personīgs sargs. Tāpēc SELO modelis ir lieliska izvēle – praktisks un ekonomisks.

Dabīgais korķis piešķir katrai vīna pudelei unikālu raksturu! Salīdzinot ar sintētiskajiem korķiem, dabīgais korķis izceļ pudeles diženumu.
Plastmasas korķi var būt lētāki, taču tie nesniedz elegantu izskatu, ko nodrošina dabīgais korķis. Tā vietā, lai izceltu vīna unikālo raksturu, tie piešķir pudelei vienkāršu un masveida ražošanas izskatu. Tie nenodrošina prestižu, kas ir svarīgs augstākās kvalitātes vīniem.
Atverot vīna pudeli draugu lokā, visi pamana skaisto dabīgo korķi – tie ir mazi sīkumi, kas rada lielu atšķirību.
Dabīgais korķis nav tikai pudeles aizbāznis; tas ir neatņemama vīna degustācijas rituāla sastāvdaļa. Kad jūs atverat pudeli ar dabīgo korķi, jūs nekavējoties sazināties ar gadsimtiem senām vīna tradīcijām. Moment, kad izvelkat korķi – vieglais korķu skrāpējums, kam seko atšķirīgais pop – rada īpašu atmosfēru.
Tas ir neliels, bet nozīmīgs, kas padara katru degustāciju par unikālu rituālu, sākot ceļojumu dziļi garšu un aromātu pasaulē.
Izvēloties dabīgo korķi, jūs kļūstat par kaut ko lielāku. Korķa ražošana ir videi draudzīga un atbalsta vietējos ekosistēmas Vidusjūras valstīs, piemēram, Portugālē un Spānijā! Daudzi cilvēki nesaprot, ka dabīgā korķa raža neprasa koku nociršanu – gluži pretēji! Tas ir ilgtspējīgs process, kas ļauj korķu mežiem atjaunoties.
Dabīgā korķa raža arī būtiski ietekmē vietējās kopienas un ekonomikas Vidusjūras valstīs, īpaši reģionos, kur aug korķozoli. Tā ir ne tikai ienākumu avots daudzām ģimenēm, bet arī veids, kā saglabāt tradicionālās amatu prasmes un nodot zināšanas no paaudzes paaudzē.
Dzerot savu iecienīto vīnu, jūs ne tikai nodrošināt tā kvalitāti, bet arī atbalstāt vides aizsardzību. Tas ir mazs solis jums, bet liels solis mūsu planētai!
Mūsu korķi ir izgatavoti no lielākiem dabīgā korķa granuliem, kas nodrošina izcilu kvalitāti un izturību. Kas tos izceļ no citiem vīna korķiem, ir pārstrādātu materiālu un ģenētiski modificētu organismu (ĢMO) neesamība. Jūs varat būt pārliecināti, ka, izvēloties dabīgo korķi, jūs piedāvājat savam vīnam vislabākos iespējamos apstākļus. Pretī jūs saņemat garantiju, ka jūsu vīns saglabās savu autentisko garšu un aromātu, bez ķīmiskā piegarša, ko varētu ieviest lēti korķi.
Korķa izmēri ir izstrādāti, lai perfekti piegulētu pudeles kaklam, nodrošinot maksimālu necaurlaidību. Tas garantē, ka vīns ir labi aizsargāts, bez pārmērīga gaisa piekļuves pudelē.
SELO modeļi ir gudrs risinājums, lai ietaupītu, nesamazinot kvalitāti. Jums nav nepieciešams tērēt milzīgas summas par dārgiem "premium" korķiem, lai izbaudītu dabīgo korķi. Kāpēc? Maksājot 10 reizes vairāk, ne vienmēr nozīmē, ka jūs iegūstat 10 reizes lielāku vērtību. SELO korķi piedāvā perfektu līdzsvaru starp kvalitāti un cenu, nodrošinot lielisku necaurlaidību un saglabājot vīna garšu un aromātu. Jūs iegūstat dabīgo korķi bez nevajadzīgiem ekstriem, lai jūs varētu izbaudīt savu vīnu, nepārmaksājot.
SELO piedāvā kvalitāti, kas nebojā jūsu budžetu, vienlaikus saglabājot jūsu vīna aizsardzību. Divi vienā – lielisks korķis par saprātīgu cenu! Jums nav jāuztraucas par oksidāciju vai vīna kvalitātes zudumu tikai tāpēc, ka jūs neesat iegādājušies visdārgākos un augstākās klases korķus.
Nav nekā sliktāka par korķi, kas drupst un sabojā visu vīna pieredzi… Ar dabīgo korķi jūs varat būt mierīgs! Tā elastīgā struktūra padara to izturīgu pret bojājumiem.
Atšķirībā no lētiem korķiem, kas var drupst un atstāt nevēlamus gabaliņus vīnā, mūsu korķi garantē vienmērīgu un tīru atvēršanu katru reizi. Tādējādi jūs varat pilnībā izbaudīt vīna garšu un aromātu katru reizi, neuztraucoties par korķa gabaliņiem jūsu glāzē. Tas nozīmē mazāk stresa un vairāk prieka jūsu vīna degustācijas pieredzē.