Korķa aizbāžņi SELO1 44x24mm negāzētiem vīniem
Cork MinistryCS4424S1
- lēts sūtījums!
- ātra piegāde!
In stock
0,43 EUR for 100 gab.
(incl. VAT)
Perfekts dzirkstošajiem vīniem
Ilgtspējīga un dabiska izvēle
No Portugāles korķa mežiem
TCA kontrolēts
Ilgstoša izvēle
Gaisa necaurlaidīga noslēgšana
VEGA korķi ir speciāli paredzēti dzirkstošajiem vīniem kā šampanietis, cava vai prosecco. To korķa granulas nodrošina ciešu jūsu vīna pudeļu noslēgšanu.
Nē, šie korķi ir paredzēti dzirkstošajiem vīniem. Klusajiem vīniem SELO un UNIQ korķi ir piemērotāki, jo tie ir izgatavoti ar īpašām īpašībām šim nolūkam.
Visiem četriem VEGA modeļiem ir vienādi izmēri ar izmēru 48 × 30,5 mm.
Modeļi nedaudz atšķiras pēc granulu izmēra un struktūras.
Tie atšķiras arī tehniskajos parametros:
TCA līmenis VEGA1 un VEGA2 modeļos ir ne vairāk kā 1,5 ng/L, kamēr VEGA3 un VEGA4 ir līdz 0,9 ng/L. VEGA korķi tiek stingri pārbaudīti TCA līmeņa kontrolē.
TCA ir savienojums, kas var piešķirt vīnam nevēlamu "korķa" garšu. Bet pat ja tas notiek, vīns joprojām ir drošs dzeršanai – tas ietekmē tikai garšu un smaržu, nevis drošību.
Jo zemāks TCA, jo mazāka iespēja, ka vīnam būs korķa garša. Lai iegūtu vislabāko garšu, izvēlieties korķus ar zemu TCA līmeni.
Jā, dabīgais korķis satur mazas gaisa kabatas, kas ļauj minimālam gaisa daudzumam iekļūt pudelē. Tas palīdz vīnam nobriest un attīstīt sarežģītākas garšas notis.
Dabīgais korķis ļauj vīnam elpot tieši tik daudz, lai nobriest, nezaudējot kvalitāti, pretēji lētākiem korķiem, kas var ļaut iekļūt pārāk daudz gaisam.
Pudeles, kas noslēgtas ar dabīgo korķi, jātur horizontāli, lai korķis paliktu mitrs un novērstu tā izžūšanu, kas varētu izraisīt gaisa iekļūšanu pudelē. Glabājiet tās vēsā, tumšā vietā ar stabilu temperatūru starp 10 un 15°C.
Izvairieties glabāt pudeles tiešā saules gaismā, jo tas var bojāt vīna garšu. Tāpat ieteicams izvairīties no vietām ar mainīgu temperatūru.
VEGA korķi ir izgatavoti no ilgtspējīga dabīgā korķa. Tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes korķa granulas, kas nodrošina elastību un izturību, kas nepieciešama dzirkstošajiem vīniem.
Korķi ir izgatavoti no korķa, kas ir drošs saskarei ar pārtiku, un tie nesatur pārstrādātus vai ģenētiski modificētus materiālus.
Jā, korķis tiek novākts no korķozola mizas, nesabojājot koku, un nesatur dzīvnieku produktus. Tas ir pilnīgi dabīgs un videi draudzīgs materiāls.
Augstas kvalitātes korķis dzirkstošajiem vīniem ir vairāk nekā tikai noslēgums. Tas var šķist vienkārši, bet tas spēlē izšķirošu lomu vīna garšas un kvalitātes saglabāšanā.

Lai korķis dzirkstošajiem vīniem saglabātu svarīgākās īpašības un nodrošinātu, ka vīns paliek svaigs.
Labs korķis nodrošina gaisa necaurlaidīgu noslēgšanu, un dabīgais korķis to dara lieliski. Tas saglabā vīna burbuļus, noturot gāzi pudelē. Bez šīs noslēgšanas burbuļi izgaistu, un vīns zaudētu savu dzirksti.
Elastība ir arī svarīga. Dabīgais korķis lieliski iederas pudeles kaklā un pielāgojas pēc vajadzības.
Visbeidzot, dabīgais korķis ļauj iekļūt tieši tik daudz gaisam, lai vīns attīstītos pudelē un saglabātu savu garšu.
Augstas kvalitātes korķim dzirkstošajiem vīniem jābūt ar minimālu TCA saturu. Augsts TCA līmenis var izraisīt pelējumainu garšu, kas bieži sastopama zemas kvalitātes korķos. Mūsu korķi ir ar zemu TCA līmeni, kas ievērojami samazina šo risku.
Ko tas nozīmē jums? Atverot pudeli, jūsu vīns saglabās savu dabisko garšu un aromātu, bez nepatīkamiem pārsteigumiem.
Cieta noslēgšana ir svarīga dzirkstošo vīnu korķiem. VEGA korķi ir izgatavoti no augstas kvalitātes korķa granulām, kas nodrošina vienmērīgu struktūru.
Tas padara dabīgo korķi spējīgu izveidot ciešāku noslēgšanu, kas notur spiedienu pudelē, kas ir svarīgi dzirkstošajiem vīniem.
Dabīgais korķis ir viens no ilgtspējīgākajiem materiāliem. Miza tiek novākta, nekaitējot kokam, kas turpina augt un absorbēt CO2. Procesu var atkārtot ik pēc 9 līdz 12 gadiem.
Turklāt korķis ir pilnībā bioloģiski noārdāms un to var pārstrādāt. Izvēloties korķi, jūs atbalstāt ilgtspējīgas prakses un veicināt vides aizsardzību.
Dabīgais korķis ir elegances simbols, kas uzlabo kopējo vīna pieredzi. Tā unikālā struktūra un gaišā, dabīgā krāsa piešķir luksusa akcentu katrai pudelei.
Atvērt pudeli ar dabīgo korķi ir vairāk nekā tikai solis ceļā uz vīna baudīšanu – tas ir daļa no rituāla. Korķis simbolizē tradīciju, rūpes un cieņu pret vidi.
Izvēloties dabīgo korķi, jūs atbalstāt gan ilgtspējīgas prakses, gan vietējās kopienas. Portugālē korķa ražas novākšana ir roku darba tradīcija jau gadsimtiem ilgi.
Korķa novākšanas process prasa lielu rūpību un prasmes. Katru 9 līdz 12 gadu laikā amatnieki rūpīgi noņem mizu, lai nodrošinātu, ka koks netiek bojāts un turpina augt, ražojot korķi turpmākajām ražām. Šī prakse saglabā gan vidi, gan ilggadējo tradīciju.