Korķa aizbāžņi SELO1 44x24mm negāzētiem vīniem
Cork MinistryCS4424S1
- lēts sūtījums!
- ātra piegāde!
In stock
0,43 EUR for 100 gab.
(incl. VAT)
Ideāli piemērots dzirkstošajiem vīniem
Videi draudzīgs un dabīgs
Iegūts no Portugāles korķa mežiem
TCA pārbaudīts un apstiprināts
Ļoti izturīgs
Hermētisks aizzīmogs
VEGA aizbāžņi ir īpaši izstrādāti dzirkstošajām vīna šķirnēm, piemēram, šampanietim, prosecco vai cava. Tie nodrošina izcilu hermētiskumu, pateicoties augstas kvalitātes korķa granulām.
Nē, šie aizbāžņi ir optimizēti dzirkstošajiem vīniem. Klusajiem vīniem SELO un UNIQ korķi ir piemērotāki, pateicoties to specifiskajām īpašībām.
Visi VEGA aizbāžņi ir vienādi – 48 × 30.5 mm.
Dažādi aizbāžņu modeļi atšķiras pēc korķa granulu izmēra un konsistences.
Tiem ir arī tehniskas atšķirības:
VEGA1 un VEGA2 aizbāžņiem TCA līmenis sasniedz maksimumu 1,5 ng/L, savukārt VEGA3 un VEGA4 maksimālais līmenis ir 0,9 ng/L. VEGA aizbāžņi ir rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu zemāku TCA līmeni nekā standarta korķiem.
TCA ir ķīmisks savienojums, kas var radīt vieglu “korķa” garšu vīniem. Ja tas notiek, nav jāuztraucas, vīns joprojām ir drošs dzeršanai – tas ietekmē tikai garšu un smaržu, nevis drošību.
Izvēloties korķi ar zemu TCA līmeni, jūs samazināt iespēju, ka vīns iegūs korķa garšu. Lai nodrošinātu pilnīgu vīna garšu, izvēlieties aizbāžņus, kas samazina TCA.
Jā, dabiskā korķa unikālā šūnu struktūra ļauj pudelei iekļūt nelielam gaisa daudzumam, kas palīdz vīnam nobriest un attīstīt bagātīgākas garšas.
Korķis ļauj iekļūt tieši pareizajam gaisa daudzumam, ļaujot vīnam nobriest, nesabojājoties, atšķirībā no lētākiem aizbāžņiem, kas ļauj iekļūt pārāk daudz gaisa.
Pudeles uzglabāšana horizontāli nodrošina, ka korķis paliek mitrs, novēršot tā izžūšanu un aizzīmogojuma zaudēšanu. Ieteicams arī uzglabāt pudeles vēsā, tumšā vietā ar stabilu temperatūru starp 10 un 15°C.
Izvairieties no tiešas saules gaismas pudelēm, jo tā var sabojāt vīna garšu. Vislabāk izvairīties arī no uzglabāšanas vietām, kur ir temperatūras svārstības.
VEGA aizbāžņi ir izgatavoti no dabiskā korķa, ilgtspējīga materiāla. Tie tiek individuāli veidoti no augstas kvalitātes korķa granulām, piešķirot tiem ideālu elastību un izturību, kas nepieciešama dzirkstošā vīna pudelēm.
Mūsu aizbāžņi tiek ražoti no korķa granulām, kas ir drošas saskarei ar pārtiku, neizmantojot pārstrādātus vai ģenētiski modificētus materiālus (ĢMO).
Jā, tas ir iegūts no korķa ozola mizas un nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus. Tas ir videi draudzīgs, dabisks materiāls, kas tiek iegūts, nekaitējot kokam.
Dzirkstošā vīna aizbāznis ir daudz vairāk nekā koka gabals. Tas var šķist vienkāršs, taču tam ir izšķiroša nozīme jūsu vīna kvalitātes un garšas saglabāšanā!

Dzirkstošā vīna korķiem ir nepieciešamas vairākas būtiskas īpašības, lai jūsu vīns paliktu svaigs.
Labs korķis ir hermētiski aizzīmogots, un dabīgais korķis to izpilda izcili. Tas nodrošina, ka vīns paliek dzirkstošs, noturot gāzi pudelē. Dabīgais korķis ir lieliski piemērots pudeļu aizzīmogošanai, lai uzturētu nepieciešamo spiedienu.
Elastība ir vēl viens svarīgs faktors. Dabīgais korķis pielāgojas pudeles kakla formai, atšķirībā no sintētiskajām alternatīvām.
Visbeidzot, dabīgais korķis nodrošina optimālu gaisa apmaiņu, ļaujot vīnam elpot, saglabājot tā garšu.
Galvenā prioritāte jebkuram dzirkstošā vīna korķim ir zems TCA līmenis. Pārmērīgs TCA var izraisīt vīna garšu pēc slapja kartona, kas ir bieži sastopama problēma ar zemākas kvalitātes aizbāžņiem. Mūsu dabīgā korķa aizbāžņi samazina TCA, tādējādi samazinot šādu garšu risku.
Vienkārši sakot, atverot pudeli ar VEGA aizbāžņiem, vīns garšos, kā paredzēts, bez nevēlamās korķa piegaršas.
Tas ir izšķiroši dzirkstošā vīna korķiem. VEGA aizbāžņi ir izgatavoti no smalkām korķa granulām, radot viendabīgāku struktūru.
Rezultātā dabīgais korķis nodrošina labāku aizzīmogošanu, kas ir būtiska spiediena uzturēšanai dzirkstošajā vīnā.
Dabiskais korķis ir viens no ilgtspējīgākajiem pieejamajiem materiāliem. Korķa miza tiek iegūta, nekaitējot kokam, un, kad tā ataug, koks absorbē vairāk CO2. Procesu var atkārtot ik pēc 9 līdz 12 gadiem, padarot to par atjaunojamu resursu.
Korķa aizbāžņi ir arī pilnībā bioloģiski noārdāmi un pārstrādājami. Izvēloties dabisko korķi, jūs atbalstāt videi draudzīgu ražošanu un veselīgāku planētu!
Dabiskais korķis piešķir eleganci jebkurai pudelei. Tās unikālā tekstūra un izskats padara to par elegantu papildinājumu vīna baudījumam.
Pudeles atvēršana ar dabīgu korķi ir vairāk nekā tikai garšas pieredze – tā ir daļa no vīndarības tradīcijas un kvalitātes. Dabiskais korķa aizbāznis pievieno vērtību un stāsta stāstu par rūpību un cieņu pret dabu.
Izvēloties dabisko korķi, jūs atbalstāt gan ilgtspējīgas prakses, gan vietējās kopienas. Tādas vietas kā Portugāle jau gadsimtiem ilgi ir pazīstamas ar korķa ražas novākšanas tradīcijām.
Korķa novākšanas process prasa lielu rūpību un prasmi. Ik pēc 9 līdz 12 gadiem amatnieki rūpīgi noņem mizas slāni ar rokām, nodrošinot, ka kokam netiek nodarīts kaitējums un tas turpina augt un ražot korķi nākotnes ražām. Šī prakse saglabā gan vidi, gan senās tradīcijas.